Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ZAMPPLE

Γεια σας κοριτσια! Θελω να σας γνωρισω το Zampple ειναι μια λεσχη  καταναλωτων που διαθετει σχεδον δωρεαν καινουργια προιοντα στους καταναλωτες.                                                                                   
Αν θελετε κι εσεις να δοκιμαζετε καινουργια προιοντα καθε μηνα μπορειτε απλα να κανετε μια εγγραφη να διαλεξετε την συνδρομη που σας ταιριαζει και να πηγαινετε καθε μηνα στο  Zampple να παιρνετε προιοντα απο καθε κατηγορια που ανηκει στο επιπεδο που θα βρισκεστε θα τα δοκιμαζετε και θα τα αξιολογειτε.
                                                                            
Αν σας αρεσει και θελετε να κανετε μια εγγραφη μπειτε εδω  http://www.zampple.com/public/register.aspx  και αν θελετε  στο πεδιο που λεει πως μαθατε για το Zampple πατηστε απο αλλο μελος και μετα στο αλλο πεδιο συμπληρωστε το email μου ellinikoskafes@gmail.com και με αυτον τον τροπο θα παρω εγω 50 ποντους κι εσεις θα παρετε 50 επιπλεων επειδη αρχηκα θα ειστε Gold member και θα εχετε 400 ποντους .
                                                                       ετσι θα μπορειτε να παρετε απο 6 εως 11 προιοντα καθε μηνα μερικες φορες υπαρχει κι ενα προιον bonus που ειναι κι αυτο εντελως δωρεαν πιστευω πως σε συμφερει να παρεις τοσα καινουργια προιοντα καθε μηνα με μια πολυ μικρη συνδρομη μετα θα σας δειξω και τα προιοντα που πηρα εγω για το μηνα νοεμβριο.
                                                                                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.